McDonald’s

TikTokers σε όλο τον κόσμο μοιράζονται την εμπειρία τους στο μεγαλύτερο κατάσταστημα McDonald’s και όπως θα δεις και εσύ, πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος είναι επικός και διαθέτει πολλά προϊόντα τα οποία δεν πρόκειται να τα δούμε στην Ελλάδα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το γιγαντιαίο τριώροφο κτίριο διαθέτει ένα μεγάλο ενυδρείο, ένα ξυλόφουρνο για πίστα, ένα μπαρ γεμάτο γλυκιές λιχουδιές και ένα χώρο όπου υπάρχουν πολλά παιχνίδια για να παίξουν μικροί και μεγάλοι.

Στον κατάλογο του εστιατορίου θα βρει κανείς, πίτσα, σάντουιτς με μπριζόλα, παγωμένα αναψυκτικά που θυμίζουν smoothies και ζυμαρικά. Εννοείται πως υπάρχουν τα κλασικά μενού που όλοι αγαπήσαμε, αλλά η ποικιλία είναι πραγματικά τεράστια.

 

@peakacity Worlds Biggest McDonald’s #uniqueplaces #mcdonalds #worldrecord #floridathings ♬ Call the Doctor (Instrumental) – Ellen Once Again

Τα McDonald’s είναι από τις πιο γνωστές αλυσίδες fast food στον κόσμο και σε πολλές χώρες υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα μενού τα οποία αφορούν και σε τοπικά προϊόντα! Παραδίγματος χάρη, στην Ιταλία επιλέγουν να πωλούν στικς μοτσαρέλα και στην Ιαπωνία πωλούν σε ορισμένα καταστήματα noodles με μοσχάρι.

Πάντως ο συγκεκριμένος χώρος που βρίσκεται στη Φλόριντα έχει καταφέρει να γίνει viral και ο κόσμος δεν σταματά να τον επισκέπτεται.

Τσέκαρε και αυτά: