Λουίζα Πυριόχου

H Λουίζα Πυριόχου είναι η μεγάλη έκπληξη του φετινού “Just the two of us” καθώς κατάφερε να σαρώσει από τα πρώτα acts που έκανε με τον Biased Beast και έφτασε στον τελικό έχοντας στο πλευρό της ως coach την τραγουδίστρια, Καλομοίρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η διαγωνιζόμενη του γνωστού show ου προβάλλεται μέσα της συχνότητας του Alpha, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, έγινε αμέσως πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό καθώς είναι πολύ γλυκιά, σέξι, έχει ωραία φωνή και οι χορευτικές κινήσεις της είναι απίστευτες.

Ποια είναι η Λουίζα Πυριόχου

Η 33χρονη ηθοποιός και χορεύτρια είναι ανηψιά του Άγγελου Πυριόχου ο οποίος είχε καταφέρει στο παρελθόν με την “αιχμηρή πένα” του να κάνει πολλούς να παραμιλούν και είναι στο πλευρό της σε κάθε τι που επιλέγει να κάνει.

Η χορεύτρια κατάγεται από τη Ζάκυνθο και έχει πτυχίο στην Ψυχολογία από το Καποδιστριακό. Έχει πτυχίο και στον χορό, κάτι το οποίο φάνηκε αφού στο show έκλεψε τις εντυπώσεις με τις κινήσεις της.

Είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο αγαπά τη διασκέδαση και της αρέσει πολύ να σκέφτεται θετικά και να κάνει τον κόσμο χάρουμενο.

Το Instagram της

Mε αφορμή τον τελικό του “Just the two of us”, κάναμε μια μικρή “βόλτα” στο Instagram όπου και ανακαλύψαμε τον λογαριασμό που διατηρεί.

Η Λουίζα φαίνεται από τις φωτογραφίες της πως διαθέτει έναν fun χαρακτήρα και της αρέσει να περνά καλά! Ωστόσο, προβάλλει τις δουλειές που κάνει αθώς θέλει να ξέρει ο κόσμος όλα όσα κάνει στη ζωή της και με τι καταπιάνεται.

Διαθέτει ένα ανεπιτήδευτο coolness, της αρέσει η μόδα και επιλέγει να αναρτήσει φωτογραφίες οι οποίες δεν είναι συνηθισμένες!

Στο J2US δοκιμάστηκε σε πολλά πράγματα και την είδαμε να αλλάζει πολλές φορές στο΄με αποκορύφωμα τη στιγμή που φόρεσε ξανθιά περούκα! Και ήταν ένα χρώμα το οποίο της πήγαινε πολύ!

Τσέκαρε και αυτά: