Britney Spears

Συνεχίζει τα έξαλλα χορευτικά της στο Instagram η Britney Spears και για μια ακόμη φορά ο κόσμος ανησυχεί για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας διότι θεωρούν όλοι σχεδόν πως κάτι περίεργο συμβαίνει! Και οι συνωμοσίες δε σταματούν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η 41χρονη βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια, έκανε ένα ακόμη χορευτικό στο σαλόνι της καθώς έδειχνε την γυμνασμένη κοιλιά της φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό και ένα crop top σε κίτρινο χρώμα!

Η Britney Spears η οποία πλέον έχει αλλάξει το όνομα της στο Instagram σε “River Red” έκανε μια νέα χορογραφία και φαίνεται πολύ χαρούμενη! Αλλά οι θαυμαστές της, μάλλον βλέπουν άλλα πράγματα πίσω από το show που κάνει και εξακολουθούν να ανησυχούν!

Αφού έκανε τα χορευτικά της, ολοκλήρωσε κουνώντας επιδεικτικά τα οπίσθια της και στο τέλος του χορού της έκανε τη γνωστή κίνηση που κάνει κάποιος με το δάχτυλο του όταν θέλει να δώσει μια πολύ συγκεκριμένη ευχή.

Οι θαυμαστές της δεν ξέρουν τι συμβαίνει και για μια ακόμη φορά έγινε viral το όνομα της καθώς υπήρχαν πολλά σχόλια τα οποία έλεγαν πως πρέπει κάποιος να τη βοηθήσει και πως δεν είναο φυσιολογική συμπεριφορά αυτή.

 

Tσέκαρε και αυτά: