Βασιλιάς Κάρολος

Ξεκίνησαν οι πρόβες για την τελετή στέψης που θα γίνει στις 6 Μαΐου στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο αββαείο του Γουέστμίνιστερ, όπου ο βασιλιάς Κάρολος μαζί με την καμήλα Πάρκερ Μπόουλς θα σταθούν μπροστά στον κόσμο και θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πολλοί στρατιωτικοί βγήκαν στους δρόμους του Λονδίνου τη νύχτα, για να πραγματοποιήσουν μια πρόβα που αφορά στην στέψη και τα ξημερώματα  της Τρίτης 18/4 έφιπποι έφυγαν από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να ακολουθήσουν την πομπή.

Όπως αναφέρει το Sky News στην επιχείρηση του τελετουργικού περισσότερα από 6.000 μέλη των ένοπλων δυνάμεων του βρετανικύ στρατού θα λάβουν μέρος και πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια.

Δείτε βίντεο από την πρόβα

 

Ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγος του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις την ημέρα της τελετής σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς έχουν επιλέξει να είναι πολύ “ήσυχη” σε σχέση με άλλες τελετές.

Για τρεις μέρες η Βρετανία θα γιορτάσει την στέψη του βασιλιά και ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει πολλές ιδιαίτερες βραδιές σε μαγαζιά καθώς έχουν ήδη δημιουργήσει events για τους εορτασμούς.

Τσέκαρε και αυτά: