Calvin Klein

Ο οίκος Calvin Klein αποφάσισε να κάνει και αυτός με τη σειρά του, τη διαφορά, και επέλεξε δυο plus size μοντέλα για να φωτογραφηθούν στο πλαίσιο της νέα καμπάνιας του! Και έγινε ένας μικρός πανικός στα social media!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σε μια καινούργια διαφήμιση του γνωστού οίκου εμφανίζεται ένας τρανς άνδρας ο οποίος ποζάρει με αθλητικό μπουστάκι και έχει μια τελείως διαφορετική σωματοδομή από τα γνωστά μοντέλα που επιλέγει κατά καιρούς ο CK. Και πολλοί είναι οι χρήστες του Twitter που δεν χάρηκαν με την εικόνα.

Το μοντέλο Bappie το οποίο κατάγεται από την Ολλανδία προσδιορίζεται ως τρανς άνδρας ο οποίος δεν έχει προβεί ακόμη σε εγχείρηση του άνω μέρος του σώματος του.

Πολλοί είναι οι χρήστες στα social media oι οποίοι γράφουν πως ο οίκος Calvin Klein θέλει να χρεοκοπήσει και πως κάνει μια κίνηση η οποία είναι αρκετά προκλητική και ακυρωτική για τις γυναίκες.

Η διαφήμιση έχει γίνει ήδη viral ενώ πολλοί είναι και αυτοί που αντιδρούν καθώς στη διαφήμιση πρωταγωνιστεί ένα ακόμη plus size μοντέλο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θεωρούν πολλοί πως προβάλλεται η παχυσαρκία και πως κάνει κακό στη νέα γενιά!

Τσέκαρε και αυτά: