Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας από τους παίκτες του Survivor All Star που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “αθάνατος” αφού έχει καταφέρει να μείνει αλώβητος μετά από πολλές ψηφοφορίες και όλοι περιμένουν να δουν αν θα συνεχίσει να τον κρατά ο κόσμος στο παιχνίδι.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Βρισηίδα Ανδριώτου συνεχίζει να στηρίζει τον σύντροφο της και μέσω του Instagram συνεχίζει να του στέλνει θετική ενέργεια και να του δίνει συγχαρητήρια για τις νίκες του.

Το μοντέλο συνεχίζει να τα “βάζει” με τους All Stars αφού συνεχίζουν να ψηφίζουν τον σύντροφο της και από ότι φαίνεται, ο Σπύρος Μαρτίκας έχει αρχίσει να κουράζεται με όσα συμβαίνουν!

“Σε ψηφίζουν, φέρνεις δε φέρνεις νίκες είσαι ο εύκολος στόχος. Για πάρα πολλούς εδώ είσαι πραγματικός survivor. 2 χρόνια σερί φαρμακοποιός χωρίς αθλητικό υπόβαθρο και αξιοπρεπέστατος αγωνιστικά, 46 χρονών απέναντι σε αθλητές μικρότερους σου. Μεγάλο μπράβο για αυτά τα δύο χρόνια. Είμαι περήφανη για εσένα και θα σε στηρίξουμε γιατί πραγματικά σε αγαπάμε πολλοί εδώ έξω”, έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου. 

Περιμένουμε να δούμε αν τελικά θα τον στηρίξει το κοινό και αν θα παραμείνει στο παιχνίδι γιατί θα έχει ενδιαφέρον!

Tσέκαρε και αυτά: