Canadair

Ρίψεις νερού πραγματοποιούν αεροσκάφη στην περιοχή του Πλατανιστού στην Κάρυστο καθώς η πτώση του Canadair προκάλεσε νέα φωτιά. Οι αρχές είναι στο σημείο και όλοι προσπαθούν να βρουν τρόπους για να μπουν στη ρεματιά με σκοπό να βρεθούν οι χειριστές που επέβαιναν στο αεροσκάφος.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί με δυο πιλότους από τη 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα ,οι οποίοι έδωσαν μάχη για να σβήσουν τη φωτιά καθώς από ότι φαίνεται στο βίντεο, κατέβηκαν πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα να αποκολληθεί κομμάτι πιθανότατα έπειτα από χτύπημα σε κάποιο δέντρο.

Οι συγκλονιστικές εικόνες που παρουσιάζει το δελτίο του OPEN κόβουν την ανάσα καθώς το Canadair έχει γίνει μια άμορφη μάζα! Το συγκεκριμένο αεροπλανοφόρο ανήκει στην Ελευσίνα και υπάρχει μια τεράστια επιχείρηση διάσωσης και έρευνας για να βρεθούν οι δυο χειριστές.

Σύμφωνα με το κανάλι, ο ένας εκ των δυο είναι χειριστής ετών 26 και έδινε μαζί με τον συνάδελφο του τη δική τους μάχη για να σβήσουν τη φωτιά.

 

Οι εικόνες από το μέτωπο είναι συνταρακτικές και οι έρευνες έχουν ξεκινήσει καθώς μέλημα όλων είναι να βρεθούν οι χειριστές.

Τσέκαρε και αυτά: