Χαιδάρι διασκέδαση

Χαϊδάρι διασκέδαση: Η περιοχή που τείνει να γίνει το απόλυτο hot spot της νυχτερινής Αθήνας έρχεται αυτή την Παρασκευή με το απόλυτο vibe party!

Πρόκειται για ένα special party στον κεντρικό δρόμο του Χαϊδαρίου, τη Στρατάρχου Καραϊσκάκη 106 όπου θα δώσει το παρόν πλήθος κόσμου!

Από τις μεγάλες εκπλήξεις σε αυτό το πάρτυ θα είναι η παρουσία του γνωστού dj, Μιχάλη Καλφαγιάννη, ο οποίος μέσα από τις μουσικές του επιλογές αναμένεται να σκορπίσει το απόλυτο κέφι.

Άλλωστε ο Μιχάλης Καλφαγιάννης μεγάλωσε παίζοντας μουσική και τραγουδώντας για φίλους και συγγενείς και μέχρι σήμερα παίζει μουσική ως Dj σε πολλά κλαμπ και εκδηλώσεις μέσω της εταιρείας του, Easy Party, και έχει φτιάξει ένα καλό όνομα στους αντίστοιχους κύκλους!

Εκτός από τις μουσικές του Μιχάλη Καλφαγιάννη θα υπάρχει και drink truck όπως αυτά που συναντάμε στο εξωτερικό, δίνοντας στην περιοχή έναν αέρα ανανέωσης και εκσυγχρονισμού.

Η διασκέδαση λοιπόν στο Χαϊδάρι το βράδυ της Παρασκευής ξεκινά στις 20:30 και διοργανώνεται από τον γνωστό άνθρωπο της περιοχής, Άρη Πανόπουλο, ο οποίος με αυτό τον τρόπο θέλει να γιορτάσει τόσο τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου όσο και το γεγονός πως κατεβαίνει υποψήφιος ως δήμαρχος της περιοχής.

Ένας άνθρωπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι, ξέρει τα τρωτά και τα δυνατά σημεία της περιοχής του, δεν προέρχεται από πολιτικό τζάκι με τις γνωστές πολιτικές αγκυλώσεις και θέλει να μετατρέψει την πόλη που αγαπάει στο πιο must και εκσυγχρονισμένο προάστιο του λεκανοπεδίου!

Τσέκαρε κι αυτό: