Στάθης Σχίζας

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night show”, ήταν ο νικητής του Survivor 2022 και All Star, Στάθης Σχίζας, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στον κύκλο των “αστέρων”.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο πρώην παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς δεν μπόρεσε να συνεχίσει να γίνεται μάρτυρας στρατηγικών που δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα του. Ο επιχειρηματίας, ήταν ένα από τα πρόσωπα που ο κόσμος είχε στο μυαλό του ως ένα από τα “απόλυτα φαβορί”, αλλά δεν άντεξε να συμμετέχει σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν του ταίριαζε και δεν είχε σκοπό να τα θυσιάσει όλα για τα χρήματα.

Ο Στάθης Σχίζας κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε πως κινούνται οι “επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι” στο Survivor All Star και δήλωσε πως από τη αρχή όλοι μπήκαν με γνώμονα τα χρήματα και τίποτα παραπάνω.

“Ξέραμε πως το παιχνίδι θα είναι ανθρωποφάγο. Ήθελαν με όποιον τρόπο να παρατήσεις το παιχνίδι, να φανείς κακός, να αποκλείσουν δυνατούς παίκτες και μετά μεταξύ τους οι οποίο αδύναμοι παίκτες να φαγωθούν μεταξύ τους. Υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι έχουν σκεφτεί “πως να νευριάσω αυτόν, πως να κάνω αυτό σε αυτόν”. Υπήρξαν παιδιά που μαζευόντουσαν για να βρουν πως θα καταστρώσουν τις στρατηγικές. Δυο ήταν”. 

Ο Στάθης δεν είναι κατά της στρατηγικής καθώς είναι παιχνίδι! Ωστόσο, πιστεύει πως και αυτή έχει όρια γιατί δεν πρέπει να φτάνει κάποιος στο σημείο να προσβάλλει τον άλλον.

Τσέκαρε και αυτά: