Τραϊάνα Ανανία

Η Τραϊάνα Ανανία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι “mood of the day” για κάποιους ανθρώπους καθώς αποκάλυψε σε συνέντευξη της πως είχε καταραστεί στο παρελθόν σύντροφο της.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, και αναφέρθηκε σε μια παρελθοντική κατάσταση η οποία την πλήγωσε πολύ (αχ! σε νιώθουμε φίλη) και έριξε μια κατάρα η οποία της βγήκε.

“Τον έπιασα με μια γνωστή μου, και τον καταράστηκα. Τον καταράστηκα εκείνη την στιγμή, αλλά επειδή δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν τις εννοώ παράλληλα και νιώθω πολλές τύψεις όταν το κάνω. Αυτό που γνωρίζω σε εμένα είναι ότι έχω εξάρσεις, έχω ξεσπάσματα, αλλά αν δεν ζητήσω συγγνώμη, μέσα στο επόμενο λεπτό θα έχω πεθάνει στις τύψεις. Βγαίνουν κάτι νύχια τα οποία είναι από άλυτα θέματα δικά μου από την παιδική μου ηλικία”. 

Η Τραϊάνα Ανανία είναι μια γυναίκα η οποία μιλά πολύ ανοιχτά και ειλικρινά για όλα τα πράγματα τα οποία συμβαίνουν ή έχουν συμβεί στη ζωή της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει πολύ κόσμο να ταυτιστεί με αυτά που λέει!

Όλοι έχουμε – ή σχεδόν όλοι, δυστυχώς, βρεθεί κάποια στιγμή στη δύσκολη θέση να μάθουμε για κάποια απιστία ενός συντρόφου και να “πετάξουμε” τη γνωστή κατάρα αλλά προφανώς δεν την εννοούσαμε. Ωστόσο, είναι mood η κοπέλα με αυτά που είπε!

Τσέκαρε και αυτά: