Χάρι Πότερ

Ένα μικρό teaser που έγινε viral στο διαδίκτυο κατάφερε να βάλει “τέλος” στις φήμες που αφορούσαν σε μια επικείμενη σειρά για τον Χάρι Πότερ! Τα πράγματα είναι επίσημα πλέον και αν είσαι φαν του αγαπημένου μάγου με τα στρογγυλά γυαλάκια, πρέπει να σου πούμε πως έρχεται κάτι καινούργιο!

Το HBO ανακοίνωσε πως ο νεαρός μάγος και οι φίλοι του θα εμφανιστούν στη σειρά που όλοι περίμεναν και το γνωστό brand θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Τζ.Κ.Ρόουλινγκ αναλαμβάνει την παραγωγή και η σειρά θα είναι μια πιστή αναφορά στο περιεχόμενο των βιβλίων της. Ωστόσο, θα δούμε άλλους ηθοποιούς να μπαίνουν στα “παπούτσια” των μάγων διότι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στις ταινίες έχουν μεγαλώσει και δεν μπορούν να ενσαρκώσουν τα πρόσωπα που όλοι αγαπήσαμε.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΗΒΟ, Κέισι Μπλόις, ανακοίνωσε πως είναι στην ευχάριστη θέση να δώσουν στο κοινό την ευκαιρία να ανακαλύψουν ακόμη περισσότερο τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ.

“Η δέσμευση της Max να διατηρήσει την ακεραιότητα των βιβλίων μου είναι σημαντική για εμένα και ανυπομονώ να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα μεταφορά, που θα επιτρέψει έναν βαθμό βάθους και λεπτομέρειας που μόνο μια τηλεοπτική σειρά μεγάλης διάρκειας μπορεί να προσφέρει”, είπε η συγγραφέας των βιβλίων!

Τσέκαρε και αυτά: