Χάρι Πότερ

Οι ταινίες του Χάρι Πότερ έχουν καταφέρει να μεγαλώσουν γενιές και όλοι θα θέλαμε να δούμε μια μεγάλη επιστροφή του αγαπημένου μάγου με τα στρογγυλά γυαλιά και της παρέας του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν να επιστρέφει το αγαπημένο franchise στη μεγάλη οθόνη καθώς όλοι θέλουν να δουν να ζωντανεύει το “Harry Potter and the Cursed Child’ και θα είναι στην ουσία η μεταφορά του θεατρικού έργου σύμφωνα με τη Sun.

H Warner Bros έχει πλέον τα δικαιώματα σύμφωνα με το ρεπορτάζ και αναμένεται να έχουμε την επιστροφή των τριών βασικών μελών της παρέας, των  Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson.

Οι ταινίες του Χάρι Πότερ είναι ανάρπαστες και ο κόσμος που λατρεύει τον μάγο θέλει πολύ να δει μια μεγάλη επιστροφή καθώς θεωρούν πως ο κύκλος του δεν έχει κλείσει!

Το θεατρικό έργο σάρωσε και η γνωστή εταιρεία ταινιών θέλει να το φέρει στη μεγάλη οθόνη καθώς πιστεύει πως θα γίνει πραγματικά χαμός διότι το συγκεκριμένο brand καταφέρνει να ξεπουλά ακόμη και σήμερα, παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια από τις ταινίες.

Οι ηθοποιοί δεν είναι αρνητικοί σε μια επιστροφή, πάντως!

Τσέκαρε και αυτά: