Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα ζώδια που πρέπει να πούμε πως είναι extra αγαπητός στον υπόλοιπο κόσμο και σπάνια θα ακούσεις κάτι αρνητικό για αυτόν! Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχει και αυτός τα θέματάκια του αλλά τα θετικά υπερτερούν βρε αγάπες τι να κάνουμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Ο Σκορπιός μπορεί να θεωρείται ο πιο εκδικητικός του ζωδιακού αλλά είναι από αυτούς που ξέρουν πολύ καλά το παιχνίδι του έρωτα και όταν βάλει στόχο, τον καταφέρνει μέσα σε λίγη ώρα!

Ποια είναι τα τρία ατού του Σκορπιού που τον κάνουν ακαταμάχητο

#1. Είναι τρομερά σέξι και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς! Το έχει βρε παιδί μου και δεν ντρέπεται να το δείχνει! Είναι ο άνθρωπος που θα δεις να περιτριγυρίζεται από κόσμο λόγω του σεξ απίλ του αλλά παραμένει μυστήριος!

#2.Το σεξ είναι πάντα στο μυαλό του και δεν διστάζει να το κάνει παντού! Δεν έχει ταμπού και του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα για να μπορέσει να ικανοποιήσει τον άνθρωπο του!

#3. Καταλάβαινε από την πρώτη στιγμή πως πρέπει να φλερτάρει έναν άνθρωπο! Είναι σαν χάρισμα! Έχει ταλέντο στο φλερτ και ξέρει να διαβάζει τον άλλον από την αρχή!

Τσέκαρε και αυτά: