Χάρις Αλεξίου

H Χάρις Αλεξίου είναι μια καλλιτέχνης η οποία όταν κατάλαβε πως δεν μπορεί να εμφανίζεται άλλο στη μουσική σκηνή, αποφάσισε να απομακρυνθεί και να αναζητήσει άλλους δρόμους για να “διοχετεύσει” το ταλέντο της! Και η υποκριτική ήταν αυτή που την καλοδέχτηκε!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή “Breakfast@Star” αναφέρθηκε στα νέα βήματα της και αποκάλυψε πως απολαμβάνει τη νέα της “καλλιτεχνική ζωή”.

“Φέτος είμαι και στο θέατρο και την τηλεόραση. Το ζω πολύ όμορφα. Το χαίρομαι, το απολαμβάνω. Η συνεργασία μου με τον υπόλοιπο θίασο είναι υπέροχη. Τους λατρεύω όλους. Είναι καταπληκτικοί. Πέρα από το ότι είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί και είναι τιμή μου που δουλεύω μαζί τους, είναι και υπέροχα πλάσματα όλοι τους”. 

H Χάρις Αλεξίου συμμετέχει στην παράσταση “Μια νύχτα στην Επίδαυρο” στο θέατρο “Rex” και είναι ενθουσιασμένη με όλα όσα κάνει.

Το Maestro και η Χαρούλα

`Η καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιτυχία της σειράς “Maestro” στην οποία και συμμετέχει λέγοντας:

“Είμαι χαρούμενη που το Maestro μπήκε στο Netflix. Είμαι χαρούμενη καταρχήν για την επιτυχία του Χριστόφορου που είναι κι αυτός ένα διαμάντι παιδί και πολύ καλός καλλιτέχνης. Για τις νέες προσθήκες μόνο ο Χριστόφορος μπορεί να μιλήσει. Είναι ωραίο και για εμάς να βλέπουμε να μπαίνουν καινούργια πρόσωπα. Ο κόσμος μου λέει τα καλύτερα. Νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα την καριέρα μου”.

Τσέκαρε και αυτά: