Ηλίας Μπόγδανος

O Ηλίας Μπόγδανος και ο Ηλίας Γκότσης ήταν δυο πρόσωπα του Survivor All Star που είχαν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση, όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν! Και στην περίπτωση τους υπήρξε ένα μεγάλο θέμα με την περίφημη… λίστα!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Εύη Σαλταφερίδου επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και η διάθεση της είναι αποκαλυπτική καθώς νιώθει πως έχει στραφεί ο κόσμος κατά της γιατί πιστεύουν πως δεν υποστήριξε τον φίλο της όταν κατηγορήθηκε για κινητό και φαγητό.

H Eύη αποκάλυψε στην εκπομπή “Πρωινό Μας” πως ο Ηλίας Μπόγδανος της μίλησε μια μέρα προτού αποχώρησει και της είπε κάποια πράγματα για το σκηνικό που έγινε. Η παίκτρια πήρε κάποιες πληροφορίες και είπε πως οι δυο τους πρέπει να μιλήσουν.

Μάλιστα, η κοπέλα είπε πως έγινε ένα ακόμη συμβούλιο ενώπιον του Ατζούν Ιλιτζαλί το οποίο δεν είδαμε ποτέ και ο Ηλίας Γκότσης κατηγορήθηκε για επικοινωνία και επιθετικότητα. Εκεί η Εύη τον υποστήριξε λέγοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι επιθετικός γιατί δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.

“Ο Ηλίας Γκότσης είναι πολύ στεναχωρημένος με αυτό που έχει γίνει. Εγώ αν είχε γίνει κάτι με έναν φίλο μου θα του μιλούσα. Δε θα έριχνα μπηχτές. Έχω μπει και εγώ στο καζάνι. Αν ήξερα θα σήκωνα το χέρι μου. Με προσβάλλει αυτό που κάνει ο Ηλίας. Πες και βγες ποιος ήξερε“, είπε η Εύη.

Τσέκαρε και αυτά: