Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor All Star καθώς ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να βρίσκεται κοντά στη σύντροφο του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και στην κόρη του, ενώ δεν άντεχε να ζει το καθημερινό ριάλιτι που έκανε κακό στην ψυχολογία του.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο πρώην παίκτης σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα είχε πει πως έχουν “καλές σχέσεις” και ήταν αρκετά αμήχανος. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει νέα ερωτήματα τα οποία ίσως απαντηθούν πολύ σύντομα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της καθώς τρέχει με τις δουλειές της και δε θέλει να μιλήσει για τα προσωπικά της.

“Ο μήνας για εμένα μπήκε διαφορετικά, ο Μάιος είναι ένας από τους αγαπημένους μου μήνες. Είναι όλα καλά. Δεν θα μιλήσω για τα προσωπικά μου. Γενικά είναι όλα καλά, περνάμε όμορφα. Αυτή την περίοδο τρέχω ασταμάτητα, ετοιμάζω την νέα μου συλλογή με μαγιό. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο πέρα από αυτά. Είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι. Η ζωή αλλάζει, η ζωή προχωράει, πολλά πράγματα αλλάζουν, δεν είναι όλα δεδομένα στη ζωή, όλα καλά και όλα όμορφα. Δεν θέλω ούτε να διαψεύσω ούτε να επιβεβαιώσω κάτι”. 

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν επιβεβαιώνουν τίποτα αλλά όλοι όσοι βρίσκονται στον κύκλο του, μιλούν για χωρισμό! Αναμένουμε τις επιβεβαιώσεις!

Tσέκαρε και αυτά: