Χαβάη

Συναγερμός έχει σημάνει στη Χαβάη καθώς το ηφαίστειο Κιλαουέα “ξύπνησε” το πρωί της Τετάρτης 7/6 και η λάβα ρέει στο βουνό!

Τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης μεταδίδουν εντυπωσιακές εικόνες από τις εκρήξεις που έχουν σημειωθεί και παράλληλα προκαλούν τρόμο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Γύρω από τον κρατήρα και η λάβα ρέει κατά μήκος του βουνού, ωστόσο οι κοντινές κοινότητες δεν κινδυνεύουν και δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία! Όμως, οι αρχές είναι σε επιφυλακή καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα “συμπεριφερθεί” το ηφαίστειο που βρίσκεται στη Χαβάη.

Η πρώτη έκρηξη του ηφαιστείου σημειώθηκε τον Ιανουάριο, και η δεύτερη που σημειώθηκε την Τετάρτη φέρεται να είναι πιο “σκληρή”. Οι ειδικοί παρακολουθούν το φαινόμενο να συνεχίζεται και προσπαθούν να δουν με τις δικές τους μετρήσεις αν θα κάνει σύντομα και άλλη έκρηξη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο αέρας έχει γεμίσει με στάχτες και ο κόσμος έχει κληθεί να μείνει μέσα στο σπίτι του ή αν βγει να προστατεύσει τη στοματική του κοιλότητα!

Το Κιλαουέα θεωρείται ένα από τα πιο ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο και το 2019 είχαν σημειωθεί σεισμοί οι οποίοι το “ξύπνησαν” και προκλήθηκαν τεράστιε καταστροφές .

Τσέκαρε και αυτά: