Pokemon

Pokemon είναι χαρακτήρες anime που όλοι λατρέψαμε κάποια περίοδο της ζωής μας αφού είναι πλασματάκια τα οποία μπορεί να θέλαμε να είναι αληθινά και να τα έχουμε σε μια δική μας pokeball!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο National Crafts Museum στην Ισικάουα παρουσιάζονται έργα τέχνης τα οποία εμπνεύστηκαν 20 Ιάπωνες καλλιτέχνες από τα αγαπημένα πλασματάκια και 70 χαρακτήρες μεταμορφώνονται σε  κεραμικά βάζα, χρυσές φιγούρες και άλλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasha Rose (@sasharose67)

Η ομάδα του μουσείου αποκαλεί “επιστημονική” αντίδραση μεταξύ του αναγνωρίσμου βιντεοπαιχνιδιού και της δημιουργικής διαδικασίας των καλλιτεχνών και ο κόσμος που θα τα δει από κοντά μπορεί να δει πως τα έργα τέχνης παρουσιάζουν μια άλλη διάσταση των χαρακτήρων μέσα από υλικά όπως είναι το μέταλλο, το νερό, το χώμα!

“Μοιάζει να υπάρχουν πολλά που επικαλύπτονται στη σκέψη των δημιουργών και όσων λατρεύουν τα τεχνουργήματα, όπως η εκλέπτυνση των δεξιοτήτων τους, η φροντίδα, και η συλλογή και ανταλλαγή των τεχνουργημάτων”, αναφέρει το μουσείο σε ανακοίνωση του.

Στην έκθεση που δημιουργήθηκε μπορεί κάποιος να απολαύσει το “ταξίδι” μέσα από τη ματιά των καλλιτεχνών καθώς υπάρχουν ηχητικοί οδηγοί και βοήθεια για τα παιδιά που θέλουν να κατανοήσουν τις ιστορίες πίσω από τα έργα που αφορούν τα Pokemon!

Τσέκαρε και αυτά: