Χιού Γκραντ

Ο Χιού Γκραντ κατάφερε να χτίσει μια ολόκληρη καριέρα με τη συμμετοχή του σε ρομαντικές ταινίες, και όλοι μας τον έχουμε απολαύσει στην ταινιάρα “Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ”. Και παραδέχτηκε κάτι το οποίο δεν περιμέναμε.

Ο ηθοποιός, αναρωτιέται, που λες, αν τελικά ο μεγάλος έρωτας δεν είναι παρά ένα “ωραίο χοντροκομμένο ψέμα” το οποίο παρουσιάζεται μέσα από τις ταινίες και ίσως παρασύρει τους ανθρώπους σε άλλες καταστάσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

“Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η όλη ιδέα για έναν άνδρα και μια γυναίκα που είναι εντελώς αδιαχώριστοι -κάτι που όλος ο κόσμος αναζητεί- είναι αληθινή ή αν πρόκειται για ένα ωραίο χοντροκομμένο ψέμα”, είπε ο 62χρονος σε μια συνάντηση που είχε στο Παρίσι πριν αρχίσει να προβάλλεται η ταινία του “Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών”.

“Έχω την εντύπωση πως είναι ίσως ένα ωραίο χοντροκομμένο ψέμα, έστω κι αν έχω βασίσει όλη την καριέρα μου και έχω φτιάξει περιουσία πάνω σ’ αυτό!”, είπε αστειευόμενος ο Χιού Γκραντ.

Kαι από ότι φαίνεται έχει δίκιο, διότι πολλές φορές βλέπουμε πράματα και αναρωτιόμαστε “Αχ, γιατί να μη συμβεί και σε εμένα αυτό”;

Τσέκαρε και αυτά: