Χιού Τζάκμαν

Ο Χιού Τζάκμαν είχε αναρτήσει πριν από λίγες μέρες ένα βίντεο μέσω του οποίου ενημέρωνε τον κόσμο που τον ακολουθεί στο instagram πως ο γιατρός του εντόπισε κάποιες μικρές εστίες οι οποίες θα μπορούσαν να είναι βασικοκυτταρικό καρκίνωμα και έπρεπε να γίνουν ανάλογες εξετάσεις για να δουν τι πραγματικά συμβαίνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο ηθοποιός επέλεξε να ενημερώσει τον κόσμο για τα αποτελέσματα των βιοψιών και τα νέα είναι πολύ ευχάριστα!

“Βγήκαν τα αποτελέσματα από τις βιοψίες. Αρνητικά! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Την αισθάνθηκα. Και ευχαριστώ)και τα ΜΜΕ που βοήθησαν για να κυκλοφορήσει αυτό το σημαντικό μήνυμα. Σας παρακαλώ να χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας”. 

Πριν από λίγες μέρες, ο Χιού Τζάκμαν εμφανίστηκε σε βίντεο στο λογαριασμό πο διατηρεί στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Μόλις έκανα δύο βιοψίες. Μόλις πήγα στο γιατρό μου, τον Δρ Iron, ο οποίος είναι φοβερός. Θα μάθω σε δύο ή τρεις ημέρες και μόλις μάθω, θα σας ενημερώσω. Απλά για να σας υπενθυμίσω, ο βασικοκυτταρικός καρκίνος στον κόσμο των καρκίνων του δέρματος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος από όλους”.

Τσέκαρε και αυτά: