Χίου Τζάκμαν

O Χιού Τζάκμαν είναι ένας ηθοποιός ο οποίος έχει περάσει δύσκολα στη ζωή του καθώς έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον καρκίνο το δέρματος και για μια ακόμη φορά βρίσκεται σε μια διαδικασία εξετάσεων διότι υποβλήθηκε σε δυο βιοψίες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τη dailymail, ο γιατρός του ηθοποιου παρατήρησε μικρές ενδείξεις που θα μπορούσαν να φανερώνουν πως πρόκειται για βασικοκυτταρικό καρκίνωμα.

Ο Χιού Τζάκμαν δοκιμάστηκε για πρώτη φορά με τον καρκίνο του δέρματος το 2117 και χρειάστηκε να κάνει μια σειρά επεμβάσεων στη μύτη για να τον ξεπεράσει.

Ο ηθοποιός ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram όπου μοιράζεται με τον κόσμο τη νέα περιπέτεια του και δίνει μια πολύ σημαντική συμβουλή στον κόσμο σχετικά με την προστασία του δέρματος τους.

“Γεια σας παιδιά. Ήθελα να το ακούσετε από εμένα. Μόλις έκανα δύο βιοψίες…Θα μάθω σε δύο ή τρεις μέρες. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι ο βασικοκυτταρικός καρκίνος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος από όλους τους άλλους”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman)

Λέει στον κόσμο πως δεν πρέπει να ξεχνά να φορά το αντηλιακό του καθημερινά και όταν βλέπει κάτι να πηγαίνει αμέσως στον γιατρό!

Τσέκαρε και αυτά: