Χριστιάννα Κατσιέρη

Σε έξαλλη κατάσταση έφυγε ο Στέλιος Κουδουνάρης από το πλατό του “My Style Rocks” καθώς το look που έκανε η Χριστιάννα Κατσιέρη τον έκανε έξαλλο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H παίκτρια του ριάλιτι μόδας φαίνεται πως έχει στερέψει από στιλιστικής ιδέες και έκανε μια σχετικά basic εμφάνιση στο πλατό, με αποτέλεσμα να λάβει πολλά “δυάρια’ από τις  συμπαίκτριες της ενώ η μόνη που της έβαλε “1” ήταν η Ειρήνη Παπαβασιλείου.

Μόλις η Χριστιάννα Κατσιέρη στάθηκε μπροστά από τους κριτές, ο Δημήτρης Σκουλάς είπε στα κορίτσια πως είναι ντροπή τους που έβαλαν “2” διότι δεν είναι αντικειμενικές καθώς πρόκειται για μια εμφάνιση που δε θα έπρεπε να υπάρχει στο παιχνίδι.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν μπορούσε να πιστέψει πως συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στο παιχνίδι και επέλεξε να αποχωρήσει από το πλατό διότι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του και είπε πως θα πιει έναν… καφέ!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έμεινε μόνη της στην κριτική επιτροπή και η Χριστιάννα Κατσιέρη ξέσπασε σε κλάματα.

Κατά την επιστροφή του στο πλατό είπε ο σχεδιαστής:

“Μην παραπονεθεί καμία για βαθμολογία. Μην ακούσουμε για άλλες κοπέλες να λένε για τις βαθμολογίες. Έρχεσαι εδώ να μας προσβάλλεις με τα παπούτσια των καλλιστείων. Αισθάνομαι πολύ προσβεβλημένος σαν άνθρωπος”, είπε όταν επέστρεψε στο πλατό. 

Τσέκαρε και αυτά: