Netflix

Μια από τις αγαπημένες σειρές κινουμένων σχεδίων επιστρέφει στο Netflix και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι διότι δεν έχουμε χάσει επεισόδιο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η σειρά Big Mouth επιστρέφει ξανά στη γνωστή πλατφόρμα και θα δούμε δυο νέες σεζόν οι οποίες θα είναι και οι τελευταίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Mouth (@bigmouthnetflix)

Ο Νίκ Κρολ, ο οποίος είναι από τους πρωταγωνιστές της σειράς καθώς χαρίζει τη φωνή του σε έναν βασικό χαρακτήρα και παράλληλα είναι συνδημιουργός, είπε:

“Αν λέγατε στους έφηβους Νικ Κρολ και Άντριου Γκόλντμπεργκ ότι θα χρειάζονταν οκτώ χρόνια για να τελειώσουν το γυμνάσιο, θα απαντούσαν “ναι, αυτό ακούγεται σχεδόν σωστό”. Φαίνεται ότι δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ”.

Οι δύο τελευταίες σεζόν της σειράς του Netflix θα κάνουν πρεμιέρα το 2023 και το 2024 και  ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται όλοι ποια θα μπορούσε να είναι η συνέχεια της ιστορίας!

Η συγκεκριμένη σειρά θεωρείται από τις μακροβιότερος της πλατφόρμας και πολλοί είναι οι χρήστες που επιλέγουν την παρέα των εφήβων που ανακαλύπτουν τη σεξουαλικότητα τους.

Όλοι περιμένουμε να δούμε τα νέα επεισόδια και σίγουρα θα έχουν τρομερό ενδιαφέρον οι νέες ιστορίες που θα μας διηγηθούν οι πρωταγωνιστές.

Τσέκαρε και αυτά: