Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι: Δεν είναι λίγες οι φορές που καθόμαστε στο σαλόνι μας και σκεφτόμαστε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αλλάξουμε το vibe που μας δίνει ο χώρος μας.

Τα σαλόνι είναι ένα σημείο του σπιτιού στο οποίο επιλέγουμε να αράξουμε και να χαλαρώσουμε όταν είμαστε κουρασμένοι και όταν δε θέλουμε να βουτυχτούμε κατευθείαν στο κρεβάτι μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τα περισσότερα σαλόνια δημιουργούνται με γνώμονα το προσωπικό γούστο του καθενός και σχεδόν όλοι μας επιλέγουμε basic χρώματα για να το φτιάξουμε. Και αυτό είναι πολύ θετικό γιατί μπορούμε με διάφορα διακοσμητικά να αλλάξουμε τη διακόσμηση μας και να την ανανεώνουμε συχνά.

Ένας πολύ απλός τρόπος για να αλλάξεις τη διακόσμηση στο σαλόνι σου είναι τα… μαξιλάρια! Μαξιλάρια μεγάλα, μικρά και μαξιλάρια στο πάτωμα τα οποία μπορείς να χρησιμοποιείς σαν παραπάνω θέσεις για να αράξεις με τους φίλους σου!

Στο εμπόριο μπορείς να πεις μεγάλη ποικιλία σε μαξιλαροθήκες και επίσης μπορείς να ντύσεις και τα μαξιλάρια του καναπέ σου.

Είναι από τις πιο basic συμβουλές για σπίτι την οποία προτείνουν όλοι οι διακσομητές!

Τσέκαρε και αυτά: