Χριστίνα Μπίτα

Η Χριστίνα Μπίτα είναι άλλο ένα πλάσμα που έρχεται από τη Δευτέρα στο My Style Rocks και είναι πανέτοιμη για μεγάλες στιγμές, αλλά και γιατί όχι μεγάλες εντάσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

H Χριστίνα Μπίτα έρχεται από την Αλβανία και εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα στα 18 της. Τρία χρόνια αργότερα στα 21 της, απέκτησε τον γιο της, ο οποίος είναι η μεγάλη της αγάπη.

Η νεαρή γυναίκα πλέον έχει δική της επιχείρηση αφού διατηρεί κέντρο αισθητικής στην περιοχή στο Παλαό Φάληρο, αλλά τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα δεν ήταν εύκολα για εκείνη! Γρήγορα έμαθε την ελληνική γλώσσα και αυτό έγινε μέσα από την πρώτη δουλειά που βρήκε στη χώρα μας, ως νταντά.

Μπορεί να είναι μαμά, αλλά όπως η ίδια έχει εκμυστηρευτεί λατρεύει τα techno parties, τα ταξίδια αλλά και τη μόδα.

Και παρά το γεγονός πως η ίδια έχει ένα σικάτο στυλ, δηλώνει μία αδυναμία στο να καταφέρει να αποβάλει το techno κορίτσι από μέσα της. Για αυτό και πολλές φορές η Χριστίνα Μπίτα φοράει τα άρβυλά της και ιδιαίτερα extreme αξεσουάρ και μετατρέπεται σε μία techno persona.

H ανάρτηση στο My Style Rocks

Σαν γυναίκα έχει δηλώσει πως με το σώμα της δεν έχει κανένα κόμπλεξ, αντίθετα μάλιστα, είναι αυτό που της δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όπως η ίδια λέει αυτός είναι ο λόγος που οτιδήποτε κι αν φορέσει, νιώθει να της ταιριάζει απόλυτα και αυτό είναι κάτι που της το λένε και οι φίλοι της.

Έχει «κόλλημα» με τα brands και στη ντουλάπα της θα βρούμε ρούχα και αξεσουάρ μεγάλης αξίας. Γενικά, δεν υπάρχει κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ που να μην το έχει, ως σωστή fashionista.

Τέλος, η Χριστίνα Μπίτα αναμένεται να είναι μία εκρηκτική παρουσία στο My Style Rocks μιας και όπως η ίδια δηλώνει, θυμώνει εύκολα και μπορεί να μιλήσει κάποιες φορές απότομα, αλλά παρόλα αυτά δεν κρατάει καμία κακία.

Η ίδια δηλώνει πως είναι πολύ δοτική και θεωρεί τον εαυτό της “ψυχούλα”!

Τσέκαρε και αυτά: