Ειρήνη Καζάκη

Μια εμφάνιση που έκανε η Ειρήνη Καζάκη στο gala του “Μy Style Rocks” ήταν αρκετή για να “φουντώσει” τη Χριστιάννα Κατσιέρη και να “δικάσει” τη συμπάικτρια της για το look που επέλεξε για να δώσει το παρων σε μουσικά βραβεία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η επιχειρηματίας περπάτησε στην πασαρέλα του ριάλιτι μόδας φορώντας πανύψηλα τακούνια, ένα leather top και μια μακριά leather φούστα, ενώ είδαμε τα φρύδια της να είνα κατάξανα (σαν να τα έχει σβήσει) και τα μαλλιά της αρκετά φουντωτά. Η παίκτρια περπάτησε πολύ καλά με τα παπούτσια και έπειτα στάθηκε μπροστά στα κορίτσια για να ακούσει την κριτική.

Η Ευτυχία Γαντά σχολίασε πρώτη λέγοντας πως δεν της αρέσει το look της διότι θεώρησε πως δεν την κολακεύει το μακιγιάζ που έχει επιλέξει.

Η Ειρήνη Καζάκη έπειτα άκουσε την άποψη της Χριστιάννας Κατσιέρη η οποία θεώρησε πως την έχε αντιγράψει και πως έχει επιλέξει ένα loοk το οποίο θυμίζει την “παλιά” Lady Gaga. Η παίκτρια δεν χάρηκε με την κριτική που έκανε η συμπαίκτρια της καθώς θεώρησε πως έφερε την “Ειρήνη του 2023” και πως δεν έχει αντιγράψει κανέναν.

Όταν το ξανθό κορίτσι στάθηκε μπροστά στους κριτές υπήρξε μια μικρή ένταση με τον Δημήτρη Σκουλό καθώς ήθελε να τον ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο θέμα μαζί της και γιατί ίσως να μην τη βαθμολογεί αντικειμενικά.

Ο φωτογράφος της είπε πως εκείνος βαθμολογεί αυτό που βλέπει και πως δεν εξετάζει τις άλλες βαθμολογίες.

 

Πάλι απασχόλησε το κορίτσι!

Τσέκαρε και αυτά: