Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022 : Τα βρετανικά κάστρα ετοιμάζονται για τις γιορτές και οι άνθρωποι που αποτελούν την ομάδα της βασιλικής οικογένειας φρόντισαν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στο κάστρο του Ουίνδσορ έτσι ώστε να είναι έτοιμο για όσους επιθυμούν να το επισκεφτούν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο επίσημο κανάλι της βασιλικής οικογένειας στο YouTube αναρτήθηκε ένα βίντεο μέσω του οποίου βλέπουμε εικόνες από το στολισμένο κάστρο και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν να στολίσουν διάφορους χώρους.

Η βρετανική βασιλική κατοικία, βρίσκεται στο Ουίνδσορ του Μπέρκσιρ στη νότια Αγγλία και είναι γνωστό για την μοναδική αρχιτεκτονική του η οποία διαμορφώθηκε των 11ο αιώνα μετά τη νορμανδική κατάκτηση της Αγγλίας υπό τον Γουλιέλμο Α.

Τον 15ο αιώνα δημιουργήθηκε το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και αποτελεί το πνευματικό μέρος του κάστρου. Θεωρείται το πολυπληθέστερο κάστρο στον κόσμο διότι εργάζονται περισσότερα από 400 άτομα σε αυτά, τα οποία ζουν εκεί.

Η βασίλισσα Ελισάβετ πήγαινε πολύ συχνά σε αυτό και ειδικότερα τα Σαββατοκύριακα ενώ πολλοί ξένοι ηγέτες απολάμβαναν τις δεξιώσεις σε αυτό.

Είναι πλέον γιορτινό και η βασιλική οικογένεια θα γιορτάσει σε αυτό φέτος!

Τσέκαρε το βίντεο :

Η βασιλική οικογένεια θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα 2022 χωρίς τη βασίλισσα Ελισαβετιανά, καθώς έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

Τσέκαρε και αυτά :

Συνταγή για βασιλόπιτα : Η παραδοσιακή εκδοχή

Γαλάτεια Λασκαράκη : Ποια είναι και τι δουλειά κάνει