Masterchef 7

Το Masterchef 7 αναμένεται να προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις αρχές του Ιανουαρίου και όλοι περιμένουμε να δούμε τους αγαπημένους μας κριτές να κάθονται στις θέσεις τους και να κρίνουν τα πιάτα των επίδοξων σεφ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο μαγειρικό ριάλιτι θα δούμε αλλαγές καθώς η παραγωγή θέλει να φέρει στο “τραπέζι” νέα δεδομένα και ανατροπές οι οποίες θα κρατήσουν το κοινό “ζεστό”.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας” και έκανε μια αποκάλυψη για το Masterchef 7, την οποία δεν περιμέναμε να ακούσουμε αφού πρόκειται για κάτι το οποίο είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε πως στο φετινό ριάλιτι μαγειρικής δε θα υπάρχουν επιστροφές! Με λίγα λόγια, όποιος φεύγει… φεύγει! Δε θα μπορούν οι παίκτες να επιστρέψουν και αυτό σημαίνει πως όποιος παίκτης κατάφερει να μείνει, δε θα έχει το άγχος ότι μπορεί κάποιος που αποχώρησε να του “φάει” τη θέση.

O κριτής του ριάλιτι αποκάλυψε επίσης πως περνά πολλές στιγμές με τους υπόλοιπους κριτές εκτός πλατό και πως ο γιος του, του έχει πάρει τα μυαλά και επιλέγει πολλές φορές να περνά τις ώρες του μαζί του!

Τσέκαρε και αυτά :

Εορταστικό ωράριο 2022 : Οι ώρες των καταστημάτων

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Που να βγάλεις selfie