Χριστούγεννα 2022

Τα Χριστούγεννα 2022 φαίνεται πώς ζορίζουν πολλές οικογένειες αλλά υπάρχουν και ιστορίες από το παρελθόν, τις οποίες θυμούνται και γελούν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τη DailyStar, η Λόρα Μαγκλιλ από το Μπέλφαστ πλήρωσε 85 λίρες για να την επισκεφτεί στο σπίτι της ο “Γκριντς” και να διασκεδάσει τα παιδιά της. Αλλά μάλλον ξέχασε πώς είναι ένας… καταστροφικός χαρακτήρας και τα κάνει όλα λίμπα.

Ένας “διασκεδαστής” προσλήφθηκε με σκοπό να ανακατέψει τα κρεβάτια, να ρίξει λίγο χαρτί υγείας στα δέντρα και να ποζάρει για φωτογραφίες!

Αλλά αποφάσισε από μόνος του να τραβήξει το σχοινί και να καταστρέψει το σπίτι της γυναίκας σπάζοντας πράγματα ενώ αποδόμηση το μπουφέ που είχε δημιουργήσει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grinch (@theuniversalgrinch)

Η Λόρα απαθανάτισε τις εικόνες καταστροφής στο Facebook και ο κόσμος έπαθε σοκ με όσα είδε.

Ωστόσο, η εταιρεία που στέλνει ανθρώπους ντυμένους ως “κατεργάρηδες” είπε πως πρέπει να δει το περιστατικό από την “αστεία του πλευρά” και πώς έχει έχει μεγάλη ζήτηση η συγκεκριμένη δραστηριότητα και τα Χριστούγεννα 2022.

H γυναίκα ακόμη δεν μπορεί να ξεχάσει το μάζεμα που χρειάστηκε να κάνει μετά από την εισβολή του πράσινου ξωτικού και όπως δήλωσε, δε θα ήταν κάτι που θα ήθελε να ξανακάνει. Ειδικά επί πληρωμή.

Tσέκαρε και αυτά

Συνταγή για κουραμπιέδες : Πώς να γίνουν πιο γευστικοί

Εξάρχεια μαγαζιά : Που να πας για γλυκό