Πέθανε

Πέθανε σε ηλικία 40 ετών ο γνωστός dj της Έλεν Ντεζένερις, Stephen “twitch” Boss και όλοι όσοι τον γνώριζαν ή τον είχαν δει στην εκπομπή της παρουσιάστριας, έχουν πάθει σοκ με την είδηση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο γνωστός dj που εμφανιζόταν στις εκπομπές “Εllen”έφυγε από τη ζωή και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Η γυναίκα του, Άλισον Χόλκερ, βρέθηκε σε αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες την περασμένη Πέμπτη και βρισκόταν σε υστερία καθώς κατήγγειλε πως ο σύζυγος της είχε φύγει από το σπίτι χωρίς να έχει πάρει το αυτοκίνητο του και δεν ήταν μια κίνηση που συνήθιζε να κάνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Μετά από αρκετές ώρες, η αστυνομία έλαβε μια κλήση για πυροβολισμό σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες και εκεί βρήκαν τον Twitch, και το θανάσιμο τραύμα, φέρεται να το προκάλεσε ο ίδιος.

Η σύζυγος του, μιλώντας στο People είπε :

“Ο Stephen έμπαινε σε έναν χώρο και όλα έλαμπαν. Εκτιμούσε την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητα και η αγάπη και το φως ήταν αυτά που τον βοηθούσαν να ηγηθεί”.

Ο Twitch ξεκίνησε να εμφανίζεται στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις το 2014 και ήταν ο άνθρωπος που έμεινε μέχρι το τέλος καθώς ήταν από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Εκτός από dj ήταν και γνωστός χορευτής. Συμμετείχε στην ταινία “Step up” και στο Μagic Mike XXL!

Πέθανε σε ηλικία 40 ετών και ο κόσμος είναι συγκλονισμένος!

Τσέκαρε και αυτά :

Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο : Ποιος είναι ο ρόλος του

Έλον Μάσκ : Έχασε τον τίτλο του πλουσιότερου άνδρα