Clinical Pilates

Η μέθοδος Clinical Pilates έχει αρχίσει να κάνει πολύ έντονα την εμφάνιση της τα τελευταία χρόνια στους χώρους εξειδικευμένων φυσικοθεραπευτηρίων και σύγχρονων studio Pilates στην Αθήνα και σε άλλα σημεία της χώρας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πρόκειται για μια θεραπευτική παρέμβαση μέσω της οποίας μπορεί ένας άνθρωπος να ελέγξει το σώμα του, να μάθει να ανασαίνει σωστά, να φτιάξει σωστά τη στάση του σώματος του και να πάει να “δουλεύει” με το σωματικό τραύμα που έχει έτσι ώστε να το ξεπεράσει ή να το φέρει σε υποφερτά επίπεδα.

To clinical Pilates απευθύνεται σε όλους και διαφέρει από την απλή μέθοδο πιλάτες την οποία μπορείς να κάνεις σε κάποιο γυμναστήριο. Μέσω ενός ειδικού προγράμματος ασκήσεων που αναλογεί στις ανάγκες σου, οι ειδικοί φυσικοθεραπευτές και trainers μπορούν να σε βοηθήσουν να φέρεις το σώμα σου σε ένα σημείο όπου ο πόνος να αποτελέσει παρελθόν! Θέλει αρκετή δουλεια, πρέπει να μιλάς με τον άνθρωπο που σε φροντίζει και πρέπει να έχεις υπομονή!

Σύμφωνα με μελέτες, οι άνθρωποι που υποφέρουν από χρόνιο πόνο στον αυχένα, τη μέση, τα ισχία, τα γόνατα και άλλα σημεία έχουν δει σημαντικές διαφορές στο σώμα τους και μείωση του πόνου.

Ένα από τα μέρη που μπορεί να σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι βρίσκεται στο Κολωνάκι και μπορείς άμεσα να ξεκινήσεις το δικό πρόγραμμα.

Το INBALANCE συνεργασία με το ΦysioΘerapy, έχουν εισάγει το “clinical pilates” το οποίο απευθύνεται σε ειδικές κατηγορίες και όχι μόνο, όπως:

  • Μυοσκελετικά
  • Αποκατάσταση τραυματισμών
  • Χρόνιες παθήσεις όπως ΧΑΠ
  • Τρίτη ηλικία
  • Εγκυμοσύνες

H Tζο Παπαρβανίτη – αναγνωρισμένη pilates instructor με χρόνια εμπειριά – σε συνεργασία με τον επιχειρηματία και αναγνωρισμένο φυσικοθεραπευτή, Δημοσθένη Ιμαριάγκμπε σε περιμένουν για να τα πείτε!

Τσέκαρε και αυτά: