Διακοπές Αλβανία

Διακοπές Αλβανία: Όλοι θέλουμε κάποια στιγμή να βρεθούμε στις Μαλδίβες και να καθόμαστε κάτω από τον καυτό ήλιο πίνοντας Πίνα Κολάντα. Αλλά το budget για ένα τέτοιο ταξίδι είναι αρκετά μεγάλο και πρέπει να κάνεις οικονομία για να μπορέσεις να βρεθείς στον εξωτικό προορισμό για τουλάχιστον 7 ημέρες.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια περιοχή της Αλβανίας η οποία έχει καταφέρει να προσελκύσει μεγάλη μερίδα τουριστών και θεωρείται από τις πιο οικονομικές λύσεις για κάποιον που θέλει να κάνει διακοπές και να νιώθει πως βρίσκεται σε ένα εξωτικό μέρος!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το χωριό Εξαμίλι των Αγίων Σαράντα είναι ένα ονειρικό μέρος το οποίο διαθέτει μια παραλία η οποία πραγματικά θυμίζει τις Μαλδίβες και έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μέρη των ΤikTokers οι οποίοι την εκθειάζουν σε διάφορα βίντεο τα οποία αναρτώνται στο διαδίκτυο.

@ksamil_albania #fypシ #fyp #ksamilalbania #viral #beach #summer2022 ♬ original sound – Ksamil Albania

Βρίσκεται ανάμεσα στο στενό της Κέρκυρας και στη λίμνη του Βουθρωτού και γνωρίζει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη με μικρά μπαράκια να ξεφυτρώνουν στο σημείο, ξαπλώστρες με πανιά να βρίσκονται στην παραλία και διάφορα καταλύματα τα οποία κοστίζουν λιγότερο από 60 ευρώ την ημέρα.

@ksamil_albania #podaksamil #fypシ #summer2022 #beach #vacation ♬ original sound – Ksamil Albania

Διακοπές Αλβανία – Τόσο ξένοι, όσο και Έλληνες τουρίστες επισκέπτονται τον προορισμό για ολιγοήμερες διακοπές και οι εικόνες που καταγράφονται είναι απίστευτες!

Μπορείς να πας με το αυτοκίνητο σου ή με κάποιο λεωφορείο το οποίο αναχωρεί από πόλεις όπως είναι η Θεσσαλονίκη ή από περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας ή με κάποιο πλοίο από την Ηγουμενίτσα ή την Κέρκυρα και σίγουρα θα περάσεις φανταστικά και δε θα ξοδέψεις τα “μαλλιά της κεφαλής σου”.

Tσέκαρε και αυτά: