Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν κατάφερε να κερδίσει τη δικαστική μάχη στη Βρετανία έτσι ώστε να εξασφαλίσει αστυνομική συνοδεία κάθε φορά που επισκέπτεται τη χώρα καταγωγής του.

Σύμφωνα με το CNN, ο δούκας του Σάσεξ έχασε την έφεση μέσω της οποία ζητούσε να επανεξεταστεί η απόρριψη της δυνατότητας να μπορεί να πληρώνει από τη “δική του τσέπη” για αστυνομική προστασία κάθε φορά που βρίσκεται στο Λονδίνο η σε κάποιο άλλο μέρος της Βρετανίας.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τη βασιλική οικογένεια, έχασε κάποια “προνόμια” αλλά ήθελε να μπορεί να εξασφαλίσει την προστασία του καθώς όπως έχει πει και ο ίδιος είναι πολύ σκληρά τα πράγματα.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε ακρόαση σε δικαστήριο του Λονδίνου αλλά οι αστυνομικοί της μητροπολιτικής αστυνομίας έκαναν λόγο για μια απαράδεκτη κίνηση και πως οι αστυνομικοί δεν “νοικιάζονται” για τους πλούσιους. Μάλιστα, ανέφεραν πως αν δοθεί στον Χάρι αυτή “άδεια” τότε θα θέλουν και άλλοι διάσημοι ανάλογη μεταχείριση.

Πλέον, ο Χάρι θα πρέπει να πληρώνει σωματοφύλακες αν θέλει να συνεχίσει να έχει προστασία και δεν έχει την εύνοια της μητροπολιτικής αστυνομίας!

Τσέκαρε και αυτά: