Δημήτρης Φιντιρίκος

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα, μπορεί να απόλαυσαν το Πάσχα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ωστόσο τους βγήκε “ξινό” καθώς ο επιχειρηματίας έπεσε θύμα κλοπής και ευτυχώς δεν βρισκόταν στην κατοικία του όταν σημειώθηκε το περιστατικό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μέσω της εκπομπής “Super Κατερίνα” έγινε γνωστό πως ένα άτομο αγνώστων στοιχείων μπήκε στο σπίτι του επιχειρηματία στα νότια προάστια και έκλεψε πέντε ρολόγια, δυο των οποίων είναι μεγάλης αξίας! Φέρεται να παραβίασε το παράθυρο στον δεύτερο όροφο και κατάφερε να πάρει τα πράγματα του.

O Δημήτρης Φιντρίκος ανάρτησε ένα story στο Instagram όπου αναφέρεται στο περιστατικό κα γράφει τα εξής:

“Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν, αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα. Η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών”.

Η ανάρτηση του σε story

Ο επιχειρηματίας ανάρτησε και ένα βίντεο από την κάμερα παρακολούθησης όπου ακούγεται το ουρλιαχτό μιας γυναίκας η οποία πιθανότατα να πρόσεχε το σπίτι!

Τσέκαρε και αυτά: