Βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς θα υποδεχτούν εκλεκτούς καλεσμένους στις 6 Μαΐου στο αββαείο του Γουεστμίνιστερ, στο Λονδίνο καθώς θα πραγματοποιηθεί η τελετή στέψης.

Οι καλεσμένοι που θα δώσουν το παρών, θα απολαύσουν ένα πολύ εκλεκτό πιάτο το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στα γούστα άλλων και δεν είναι άλλο από μια κις Λόρεν.

Η συνταγή που επιλέχθηκε περιέχει φασόλια, εστραγκόν,σπανάκι, γάλα, κρέμα γάλακτος, αυγά και τυρί τσένταρ! Είναι ένα πιάτο το οποίο δεν περιέχει κρέας και αυτό δείχνει την τάση του βασιλιά για μια διαφορετική οπτική στον τρόπο που τρέφεται.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μέσω του twitter της βασιλικής οικογένειας παρουσιάστηκε ένα σύντομο βίντεο με τη συνταγή που θα χρησιμοποιήσουν οι σεφ και αμέσως έγινε viral!

Είναι ένα πιάτο το οποίο μπορεί κάποιος να το απολαύσει με πατάτες ή σαλάτα και είναι ένα γαλλικό φαγητό το οποίο αγαπούν όλοι παγκοσμίως.

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται κανονικά στην Αγγλία για την τελετή στέψης και ο βασιλιάς Κάρολος έχει ζητήσει να γίνουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα!

Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες αναμένεται να γίνε χαμός στο Λονδίνο και θα δούμε μια τελετή στέψης η οποία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Tσέκαρε και αυτά: