Δώρα Νικολή

Η Δώρα Νικολή είναι μία άκρως δυναμική γυναίκα που σε ηλικία 46 ετών αποφάσισε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της.

Επαγγελματικά είναι μία καθηγήτρια Αγγλικών, μία πολυπράγμων γυναίκα, υπερδραστήρια, ακούραστη και δυναμική, χαρακτηριστικά που δίνει και η ίδια στον εαυτό της.

Μάλιστα, όπως η ίδια έχει αναφέρει για τον εαυτό της κανένας άντρας δεν μπορεί να την ξεπεράσει στις χειρωνακτικές εργασίες, κάτι που θα κληθεί να αποδείξει τις επόμενες ημέρες στην παραλία του Survivor όπου θα πρέπει να φτιάξουν τις καλύβες τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η Δώρα Νικολή μπορεί να γεννήθηκε στην Αυστραλία, αλλά σε έμεινε για καιρό εκεί! Σε ηλικία μόλις επτά ετών μετακόμισε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Καταπιάστηκε με πολλά και διαφορετικά επαγγέλματα, αλλά πλέον εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών, ενώ παράλληλα διατηρεί το δικό της κατάστημα ειδών βάπτισης και γάμου.

Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και έρχεται στο Survivor για να αποδείξει ότι δεν υστερεί σε δύναμη και αντοχή από κανέναν άλλον μαχητή!

Διατηρεί το καλογυμνασμένο σώμα της, παίζοντας μπάσκετ σε τοπικές ομάδες. Καμία δυσκολία στο νησί δεν μπορεί να την φοβίσει, γιατί έρχεται με δυναμισμό να αποδείξει τις ικανότητές εντός… και εκτός παρκούρ.

Τσέκαρε κι αυτά: