Μαριλίνα Βακονδίου

Η Μαριλίνα Βακονδίου έρχεται για να αναστατώσει τα ήδη ταραγμένα νερά του Αγίου Δομίνικου και του Survivor με το δυναμικό της στυλ και το κορμί της που κυριολεκτικά ανάβει φωτιές.

Αυτό φαίνεται και από το εκρηκτικό Instagram της που κυριολεκτικά ανάβει φωτιές κυρίως στον ανδρικό πληθυσμό, αλλά και σε όλες τις γυναίκες που θα ήθελαν να έχουν ένα τέτοιο σώμα.

 

Αντίστοιχες και πιο sexy είναι και οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο προσωπικό της account από τα ταξίδια της και τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Φυσικά η Μαριλίνα Βακονδίου δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση σε ένα συγκεκριμένο νησί, τη Σύρο από όπου κατάγεται. Σε αυτό το νησί πάντα βρίσκει χρόνο για να περνάει ένα μέρος των διακοπών της.

Φυσικά στο Instagram της δεν λείπουν και οι φωτογραφίες από την επαγγελματική της δραστηριότητα που είναι η ενδυνάμωση γλουτών.

Ποια είναι η Μαριλίνα Βακονδίου

Δεν πρόκειται για μια απλή personal trainer! Η αγάπη της για το γυναικείο σώμα της έδωσε το κίνητρο να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ενδυνάμωση γλουτών. Την αθλητική αυτή εξειδίκευση είναι αποφασισμένη να την κάνει γνωστή τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό! Η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία τεσσάρων ετών ενώ υπήρξε και αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής για επτά χρόνια.

Μπαίνοντας στο Survivor θέλει το τηλεοπτικό κοινό να «αισθανθεί» την ηγετική της παρουσία, δηλώνοντας ατρόμητη ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες! Οι δύσκολες
αυτές συνθήκες, περιλαμβάνουν κυρίως, τα ενοχλητικά έντομα της Καραϊβικής, όπως υποστηρίζει η ίδια!

Τσέκαρε κι αυτά: