Dua Lipa

Η Dua Lipa έχει καταφέρει να γίνει μια μεγάλη “δύναμη” στην παγκόσμια μουσική και τα τελευταία χρόνια απασχολεί με κάθε κίνηση και εμφάνιση της αφού είναι αγαπημένη των ξένων σχεδιαστών και το στιλ της είναι αρκετά ιδιαίτερο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική Vogue για το τεύχος του Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το όνομα της σημαίνει “αγάπη” στην αλβανική γλώσσα ενώ ο δημοσιογράφος τόνισε πως θυμίζει πολύ και τη δυαδικότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

“Αυτή η δυαδικότητα μου επιτρέπει να διατηρήσω μια φυσιολογική ζωή.νΌταν έχω μια επαγγελματική συνάντηση, αλλάζω στη λειτουργία “Dua Lipa Music Career”, αλλά αμέσως μετά μπορώ να συναντήσω τους φίλους μου στη λειτουργία “Private Dua” και να βάλω όλα τα υπόλοιπα στην άκρη. Αυτές οι δύο πλευρές με βοηθούν να παραμείνω προσγειωμένη”.

Η 28χρονη καλλιτέχνιδα η οποία διατηρεί σχέση με τον Romain Gavras, φωτογραφήθηκε για το τεύχος πάνω σε ταράτσες του Λονδίνου και σε μια από τις λήψεις τη βλέπουμε να ποζάρει ημίγυμνη και να κρατά το στήθος της!

Μάλιστα, στη συνέντευξη της αναφέρθηκε και στις ανασφάλειες που έχει με το σώμα της λέγοντας:

“Φυσικά, είχα ανασφάλειες, φορές που αμφισβήτησα την εμφάνισή μου. Ξέρω πόσο αποσταθεροποιητικό μπορεί να είναι το να μην αισθάνεσαι αρκετά καλά”, ενώ παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί slut shamming επειδή διασκέδαζε με τις φίλες της.

Τσέκαρε και αυτά: