εγκέφαλος

O εγκέφαλος είναι το σημαντικότερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τον προστατεύσουμε και να είναι υγιής!

Η Έμιλι Μακντόναλντ, μια νευροεπιστήμονας από την Αριζόνα, ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok και αποκαλύπτει τα τρία πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να είναι υγιής και δυνατός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με την ειδικό, ο κόσμος θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να φροντίζει για την υγεία του εγκεφάλου του έτσι ώστε να αποφεύγει διάφορα προβλήματα τα οποία θα μπορούσαν να προκληθούν!

@emonthebrain Do not do these things if you care abt your brain 🧠 #mentalhealth #brain #wellness #health #mentalhealthawareness #lifetips ♬ original sound – emily | neuroscientist 🧠

Ποια είναι τα τρία πράγματα που πρέπει να κάνουμε σύμφωνα με την ειδικό 

#1.Δεν πιάνουμε το κινητό μας όταν ξυπνάμε 

Σύμφωνα με την ειδικό, κάθε φορά που ξυπνάμε το πρωί, τα εγκεφαλικά κύματα μεταβαίνουν από το θήτα στο άλφα και αυτό σημαίνει ότι το υποσυνείδητό μας βρίσκεται σε μια πιο προγραμματιζόμενη κατάσταση.

#2.Δεν τρώμε πολλές επεξεργασμένες τροφές 

Επηρεάζουν αρνητικά τον εγκέφαλο μας και δεν του δίνουμε τη σωστή τροφή για να είναι δυνατός!

#3.Δεν κρίνουμε τον εαυτό μας αρνητικά 

Οι αρνητικές λέξεις και ο τρόπος που μιλάμε στον εαυτό μας μπορούν να προκαλέσουν στρες και άγχος! Κάτι το οποίο δε θέλουμε! Και έτσι θα επηρεαστεί αρνητικά ο εγκέφαλος και θα λάβει λάθος μηνύματα!

Tσέκαρε και αυτά: