Ειρήνη Καζάκη

H Ειρήνη Καζάκη αποφάσισε στο Gala των ’80s να αναφερθεί στην Όλγα Κοτλιδά και την κατηγόρησε πως έχει ένα δυνατό στιλίστα να τη στηρίζει στα looks τα οποία κάνει! Και έγινε ένας μικρός πανικός στο πλατό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η νεαρή επιχειρηματίας εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας ένα πολύ ωραίο look αλλά φάνηκε πως δε γνωρίζει πολλά πράγματα για τη συγκεκριμένη δεκαετία και πως δεν είχε μελετήσει καθόλου.

Όταν η συμπαίκτρια της, Όλγα κλήθηκε να τη σχολιάσει , της είπε πως δεν ξέρει γιατί τα φοράει αυτά τα ρούχα και γιατί έχει ντυθεί με αυτό τον τρόπο. Και εκεί άφησε την υπόνοια πως κάποιος την έντυσε. Και η Ειρήνη Καζάκη θέλησε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις για τις οποίες δεν έχει αποδείξεις, παρά μόνο λεγόμενα!

Η παίκτρια αποκάλυψε πως ένας άνθρωπος της αποκάλυψε πως ένας στιλίστας τον προσέγγισε και του είπε πως θέλει κάποια πράγματα για την Όλγα για να μπορέσει να τα φορέσει στο παιχνίδι.

Η Χριστιάννα Κατσιέρη πήρε το μέρος της Όλγας λέγοντας πως είναι στιλίστρια και πως δεν έχει ανάγκη να βρει κάποιον άλλον για να τη ντύνει ενώ έχει ρίξει πολύ κόπο για ν φέρει τα looks της!

Oι αποκαλύψεις συνεχίζονται αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάποια κοπέλα να φέρνει αποδείξεις για να μπορέσει να τεκμηριώσει όλα όσα αναφέρονται.

Τσέκαρε και αυτά: