Κατερίνα Καινούργιου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, την εκπομπή της και τον έρωτα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ως γνήσια Ταυρίνα, η παρουσιάστρια είναι ένας άνθρωπος οποίος αγαπά τις σχέσεις και θέλει πολύ απλά πράγματα! Θέλει να ερωτευτεί και δε φοβάται να το πει!

Σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι φοβούνται να δείξουν πως θέλουν έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή τους, η παρουσιάστρια λέει πως αυτό που θέλει είναι να ερωτευτεί και δεν την ενδιαφέρει ο γάμος!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια γυναίκα η οποία αποζητά τη συντροφικότητα και θέλει έναν άνθρωπο στη ζωή της ο οποίος θα τη δώσει την αγκαλιά που χρειάζεται! Μα πόσο ωραίο αυτό!

Στην εποχή που ζούμε, ο έρωτας είναι μια σχετικά δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι φοβούνται να επενδύσουν συναισθηματικά σε ένα άλλο πρόσωπο διότι πολλά συμβαίνουν!

Η παρουσιάστρια θέλει έναν άνθρωπο ο οποίος θα την προστατεύει και θα θέλει να τη γνωρίσει. Είναι μια ρομαντική ψυχή και υπάρχει μια ταύτιση σήμερα μαζί της αφού θέλουμε και εμείς έναν δυνατό έρωτα στη ζωή μας!

Τσέκαρε και αυτά: