Εύη Σαλταφερίδου

Η Εύη Σαλταφερίδου επέστρεψε στην κανονική της ζωή αφού αποχώρησε από το Survivor All Star και κάνει διάφορα πράγματα για να μπορέσει να νιώσει καλύτερα αφού πε΄ράσα δύσκολα στον Άγιο Δομίνικο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια πήγε και πεντικιούρ έτσι ώστε να περιποιηθεί τα άκρα της καθώς έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ και κατά τη διάρκεια του, η nail artist είδε πως στην πατούσα έχει αγκάθια τα οποία χρειάστηκε να βγάλει με τσιμπιδάκι!

Όπως αναφέρει η παίκτρια σε story της, υπήρχαν πολλά αγκαθακια τα οποία καρφώθησαν στα πόδια της και αυτά πρέπει να βγαίνουν!

Το πεντικιούρ είναι πολύ σημαντικό για όλους τους ανθρώπους καθώς μπορεί να ξεκουράσει τα άκρα μας και να νιώσουμε αμέσως πιο ανάλαφροι!

Η Εύη Σαλταφερίδου έκανε μια από τις καλύτερες κινήσεις για να μπορέσει να ξεκουράσει τα άκρα της και έπρεπε να βγάλει αυτά τα αγκαθάκια γιατί μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στα πέλματα.

Τα πέλματα μας πρέπει να τα φροντίζουμε καθώς περνούν από εκεί πολλά νεύρα και να μας βοηθήσει μια σωστή περιποίηση να είμαστε πιο χαλαροί.

Επομένως, η γυμνάστρια έκανε μια πολύ σωστή κίνηση και κλείνουμε και εμείς ραντεβού

Τσέκαρε και αυτά :