Ειρήνη Κολλιδά

Η Ειρήνη Κολλιδά, παραχώρησε μία συνέντευξη, στην οποία μίλησε για πάρα πολλά θέματα, όπως για την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Δήμητρα Βαμβακούση.

Η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και δήλωσε πως τη συγκεκριμένη περίοδο είναι μόνη της, αλλά και πως μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, της ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσει την αναγνωρισιμότητα και δημοσιότητα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

“Όταν βγήκα από το Survivor και μέχρι πρότινος, δεν ήμουν στα νερά μου. Έχασα λίγο τον εαυτό μου. Όχι προς τα πιστεύω μου αλλά ως προς τη διαχείριση του πώς με βλέπει ο κόσμος. Δεν την “ψώνισα””, ανέφερε.

Για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση, η Ειρήνη Κολλιδά η οποία είχε ευχηθεί στο ζευγάρι, εξήγησε ότι:

“Εγώ το είπα πάντα καλοπροαίρετα. Αν είχα στο μυαλό μου ότι θα “δώσω” ένα γεγονός , ήταν κάτι το οποίο ήταν πασιφανές. Αν ήξερα ότι το ζευγάρι δεν ήθελε, δεν θα αναφερόμουν ποτέ στην εγκυμοσύνη. Όπως και να έχει, ευχή έδωσα. Δεν έστειλα μήνυμα για να τους εξηγήσω μετά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κατάλαβε ότι δεν έγινε με δόλο”.

Τσέκαρε και αυτά:

Smoothie με ρόδι: Πώς να το φτιάξεις και τα οφέλη στην υγεία 

Απολλεών: Από πού βγαίνει το ψευδώνυμο