Ειρήνη Παπαβασιλείου

“Φωτιές” άναψε η Ειρήνη Παπαβασιλείου στο “My Style Rocks” καθώς επέλεξε να κάνει μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση και για πρώτη φορά τη βλέπουμε να αντιδρά στα λόγια κάποιων συμπαικτριών της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παίκτρια εμφανίστηκε με ένα μαύρο look και φορώντας μια σειρά από μεταλλικά κολιέ τα οποία είχαν “τάματα” πάνω τους. Και η εμφάνιση της δεν άρεσε πολύ στην Ευτυχία Γαντά η οποία αισθάνθηκε προσβεβλημένη από το γεγονός πως φορά κάτι το οποίο συμβολίζει κάτι πολύ ιερό.

Όταν, όμως, εμφανίστηκε μπροστά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ξεκίνησε να υπάρχει μια ένταση καθώς το μοντέλο θεώρησε πως δεν πρέπει να φορά κάτι το οποίο δεν γνωρίζει τι είναι και δεν το σέβεται με τον τρόπο που πρέπει.

“Όταν λες πως είδες ένα κόσμημα και λες το πέταξα πάνω μου, εμένα με προσβάλλει”, της είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ειρήνη της απευθύνθηκε στον ενικό όταν της έβαλε “1” και η Ηλιάνα της είπε “Από πότε μιλάμε στον ενικό” και είχε πολύ έντονο ύφος.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκνευρίστηκε πολύ με την παίκτρια διότι θεώρησε πως δεν καταλάβαινε αυτό που της έλεγε και προσπαθώντας να της εξηγήσει, επέλεξε να χρησιμοποιήσει μια λέξη που ακούμε από την παίκτρια, τη γνωστή σε όλους το “Period”.

Τσέκαρε και αυτά: