Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι : Με περισσότερους από 689 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, το TikTok έχει καταφέρει να φέρει στην επικαιρότητα χαζά βίντεο. Ωστόσο, υπάρχουν χρήστες που δημιουργούν πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο και δεν είναι λίγοι αυτί που ασχολούνται με έξυπνα hacks και μας τα παρουσιάζουν.

Πολλά από τα hacks pου παρουσιάζονται, μπορούν να μας “λυσουν” τα χέρια όταν θέλομε να κάνουμε κάτι απλό στο σπίτι! Και είναι πολύ έξυπνα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί γονείς αλλά και άνθρωποι που αγοράζουν νέα αντικείμενα και θέλουν να τα διακοσμήσουν, είναι τα αυτοκόλλητα σε παράθυρα και καθρέφτες. Τα αυτοκόλλητα δεν ξεκολλούν εύκολα και είναι δύσκολο να τα αφαιρέσουμε χωρίς να μείνει κόλλα στο τζάμι.

Συμβουλές για σπίτι – Η χρήστης @acleanbee παρουσίασε τη δική της τεχνική στο TikTok και είναι πολύ απλή! Το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να πάρει ένα πιστολάκι με το οποίο στεγνώνουμε τα μαλλιά μας και να περάσει τον ζεστό αέρα πάνω από το σημεί! Με ένα μαχαίρι, πιάνουμε τη γωνία του αυτοκόλλητου και έπειτα το βγάζουμε!

 

@acleanbee sharing how to remove stickers from glass and mirrors! #cleaninghacks #cleaningtips #foryoupage #foryou #4yp #4u ♬ original sound – Kait

 

Δοκίμασε το! Θα έχει ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά: