Ειρήνη Ψυχράμη

H Ειρήνη Ψυχράμη ήταν ένα από τα βασικά μέλη του αγαπημένο girl band, HI-5, και με το ιδιαίτερο γρέζι που είχα στη φωνή της ξεχώριζε μέσα στα τραγούδια!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η τραγουδίστρια προέρχεται από μια οικογένεια η οποία διαθέτει “καλλιτέχνες” και συμμετείχε στο μουσικό ριάλιτι “Pop Stars” από όπου και γνωρίσαμε το συγκρότημα το οποίο δημιούργησαν γνωστοί άνθρωποι της μουσικής βιομηχανίας.

Όταν το συγκρότημα διαλύθηκε, η κάθε κοπέλα τράβηξε τον δικό της δρόμο, καλλιτεχνικά και στη ζωή, και πολλά ήταν αυτά που ακούστηκαν! Ωστόσο, κράτησαν μια ουδέτερη στάση και δεν μπλέχτηκαν σε ιδιαίτερες κόντρες.

Η Ειρήνη Ψυχράμη, 15 χρόνια μετά το “τέλος” του γκρουπ, είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει ένα αγοράκι ενώ ασχολείται με το παιδικό θέατρο όπως δήλωσε σε συνέντευξη της στην εκπομπή “Στούντιο 4”.

“Ασχολούμαι με το παιδικό θέατρο σε μια παραγωγή του Χρήστου Τριπόδη στο “Λάχανα και Χάχανα – O καλός μου εαυτός”, του Τάσου Ιωαννίδη και συνεχίζουμε με την περιοδεία. Ήμουν 19-20 χρονών στις hi -5. Πήγα με μια φίλη μου παρέα στο Pop Stars εντελώς τυχαία και φορούσα πολύ απλά ρούχα και η φίλη μου με έπεισε να συμμετάσχω”.

Παραμένει μια κούκλα και έχει αλλάξει τα μαλλιά της καθώς είναι πλέον κοντά και ξανθά!

Τσέκαρε και αυτά: