Τεχνητή νοημοσύνη

Τι και αν ο Στίβεν Χόκινγκ προειδοποίησε την ανθρωπότητα για την τεχνητή νοημοσύνη και τις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να έχει άπαξ και αρχίσει να λειτουργεί “μόνη της”, οι εταιρίες συνεχίζουν να ασχολούνται με αυτή και προσπαθούν να βρουν εφαρμογές για να την ενσωματώσουν σε ήδη υπάρχουσες εφαρμογές!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Αλεσάντρο Παλούζι, ένας μηχανικός υπολογιστών ισχυρίζεται πως η γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης , Instagram έχει στα σκαριά ένα νέο AI chatbot το οποίο θα θυμίζει το ChatGTP.

O μηχανικός ανάρτησε και φωτογραφίες στο Twitter για να δείξει πως η Meta κάνει δοκιμές και το νέο chat φέρεται πως θα απαντά στις ερωτήσεις των χρηστών και παράλληλα θα δίνει συμβουλές!

Θα υπάρχουν 30 προσωπικότητες μέσα από τις οποίες θα μπορεί να διαλέξει ο χρήστης αυτή που του ταιριάζει και θα κινητοποιεί τη δημιουργικότητα!

Ακόμη δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο η Meta και από ότι φαίνεται η τεχνητή νοημοσύνη είναι κάτι που ενδιαφέρει πολύ τον Μάρκ Ζούκερμπεργκ ο οποίος είχε ανακοινώσει πως έρχονται πολλά πράγματα που αφορούν σε αυτή τη νέα συνθήκη!

Μήπως θα μας λύνει και τα γκομενικά ζητήματα το νέο chatbox; Αν ναι, το “ακούμε”!

Τσέκαρε και αυτά: