Μύγες

Οι μύγες είναι από τα έντομα που μας ενοχλούν το καλοκαίρι πολύ! Και πολλές φορές εισβάλλουν στο σπίτι μας μαζί με τα κουνούπια και προσπαθούν να μας σπάσουν τα νεύρα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Υπάρχουν πολλά εντομοαπωθητικά στην αγορά τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στους χώρους μας για να απομακρύνουμε τα έντομα, όμως υπάρχουν άνθρωποι με αναπνευστικά προβλήματα που δεν αντέχουν την μυρωδιά τους!

Και για αυτό το λόγο προσπαθούμε να βρούμε φυσικούς τρόπους για να μπορέσουμε να τα απομακρύνουμε από κοντά μας χωρίς να μετράμε πτώματα!

1ος τρόπος 

Χρησιμοποίησε ένα ρηχό πιάτο και γέμισε το με μηλόξυδο και μια κουταλιά ζάχαρη! Έπειτα πρόσθεσε λίγο υγρό πιάτων το οποίο έχει άρωμα φρούτων! Άφησε το πιάτο σε ένα σημείο το σπιτιού και όλα τα έννομα θα οδηγηθούν σε αυτό! Βάλτο στο μπαλκόνι για να συγκεντρωθούν οι μύγες και να έχεις την ηρεμία σου!

2ος τρόπος 

Ο βασιλικός και η λεβάντα είναι δυο φυτά τα οποία απωθούν όλα τα έντομα από τους χώρους σου! Επομένως, μπορείς να βάλεις σε κάποια σημεία του σπιτιού φύλλα από τα φυτά ή κάποια γλαστράκια!

Τσέκαρε και αυτά: