Ελένη Φουρέιρα

Για πρώτη φορά μίλησε η Ελένη Φουρέιρα για το μωράκι της και σε τηλεφωνική σύνδεση που είχε με τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”, αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει ο μπέμπης!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή τραγουδίστρια η οποία προετοιμάζεται για τις συναυλίες που θα δώσει το φετινό καλοκαίρι αποκάλυψε πως είναι ξετρελαμένη με το μωρό της και πως μοιάζει… στον Αλμπέρτο Μποτία.

Καθώς μιλούσε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του, η Ελένη Φουρέιρα ακούστηκε ξαφνικά και ενθουσίασε τον παρουσιαστή με την έκπληξη της.

“Είναι πολύ πιο ωραίο και κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι μου έλειπε αυτό το πράγμα από τη ζωή μου, πόσο το ήθελα και… νιώθω σαν να αποφοίτησα, σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου. Αν κάποιος δεν το βιώσει, δεν το καταλαβαίνει. Είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα στον κόσμο όλο. Το λέω και χαμογελάω. Είμαι νέα μαμά, έχω να κοιμηθώ 3,5 μήνες αλλά δεν με πειράζε. Το μωρό είναι Μποτία”.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως θα πάρει μαζί της σε κάποιες συναυλίες το μωρό της και πως είναι πολύ αγχωμένη με το γεγονός πως θα ανέβει στη σκηνή ξανά!

 

Tσέκαρε και αυτά: