Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το παρών στην επίδειξη μόδας γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών έχοντα στο πλευρό της τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει πολύ στη μητέρα του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παρουσιάστρια, με αφορμή την έξοδο της με τον γιο της αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη κόρη της Λάουρα και αποκάλυψε πως έχει “πατήσει πόδι” σχετικά με τις φωτογραφίες και αν θέλει να την απαθανατίζουν ενώ είναι έξω.

“Προχθές που κάπου με πέτυχαν με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών, τη Λάουρα και χαίρομαι που με ρώτησαν από περιοδικό τώρα πια που είναι 18. Τους απάντησα όχι, η Λάουρα δεν θέλει να υπάρχει το πρόσωπό της πουθενά, ανεξαιρέτως ότι είναι 18. Επί τη ευκαιρία το λέω και σε όλους σήμερα. Σας ζητώ συγγνώμη, για τη 18χρονη δεν αποφασίζω εγώ αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί. Μάλιστα μου έλεγε “πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά που δεν μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο να αισθάνεσαι ελεύθερη. Ό,τι σημαίνει το ελεύθερη”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας και εμφανίστηκαν 2-3 φωτογράφοι ξαφνικά, έπαθε πανικό. “Δεν πιστεύω ότι τώρα που είμαι 18 χρονών να υπάρχει το πρόσωπό μου. Δεν θέλω”. Λέω εγώ θα το πω και πιστεύω ότι θα το σεβαστούν. Φυσικά το κορμί της δίπλα μου σε δημόσιο δρόμο, μπορούν. Και καλά κάνει”, είπε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. 

Επομένως, αν τη δεις κάπου έξω με την κόρη της μην την τραβήξει φωτογραφία!

Τσέκαρε και αυτά: